Printati aceasta pagina

Ştiri

aug 27, 2018

JUNIOR SOCIAL MEDIA MARKETER la ERKA


Agenția de publicitate Erka Synergy Communication caută Junior Social Media Marketer dedicat să dezvolte pagini frumoase, conturi pline de oportunități și proiecte noi.

Descrierea job-ului și responsabilități:

De ce Erka?

-          Erka este o experiență în sine. Dacă ești atent/ă și îți dorești cu adevărat, ai posibilitatea să înveți de la fiecare dintre noi. Și avem încredere că și noi de la tine. În Erka arta dansează cu pragmatismul, curajul cu frumusețea, talentul cu munca.

-          Dacă îți place viteza și potențialul îți permite, poți avansa foarte repede. În Erka creăm spațiu pentru descoperirea și susținerea talentelor, încurajăm și apreciem entuziasmul, recunoaștem implicarea.

-          Suntem o echipă care nu se dă în lături în fața provocărilor și e hotărâtă să pună mereu lucrurile în mișcare.

 

CERINȚE

  • Știi cum funcționează canalele de Social Media – Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, LinkedIn, YouTube.
  • Scrii atât de bine în română și enegleză, încât vrem să-ți punem postările în ramă
  • Comunici eficient și clar, fără a pierde din vedere obiectivul și deadline-urile
  • Ai o gândire de Sherlock Holmes, un ochi de vultur și curiozitatea care a făcut pisicile faimoase
  • Ești atât de creativ(ă) încât dacă nu găsești curând un loc în care să te exprimi o să curgă râuri de postări pe wall-ul tău și o să deschizi trei bloguri simultan
  • Experiența în administrarea unui cont/ unei pagini de Social Media reprezintă un avantaj

 

Ai puncte în plus dacă:

  • ai creativitate vizuală și flexibilitate
  • ai cunoștințe care țin de content marketing și SEO
  • cunoști tool-urile de PPC – Facebook Ads, AdWords, Analytics
  • ai participat la crearea de campanii și strategii de marketing & advertising

 

Dacă te regăsești în descriere sau vrei să afli mai multe despre noi, trimite-ne CV-ul pe adresa hr@erka.ro și dă-ne ocazia să te cunoaștem.

Erka este o agenție de publicitate full service, independentă, eficientă și creativă, care, de la înființarea sa in anul 2004, și-a dezvoltat și îmbunătățit în permanență activitatea și echipa de colaboratori.

Activitatea agentiei a evoluat de la acțiuni de BTL la servicii integrate de comunicare: strategie, creație, producție publicitară, management de proiect, BTL, PR, Web Design, Grafică, Social Media, Foto&Video, Merchandising și Media.

Agentia de publicitate Erka Synergy Communication se află astăzi pe lista agențiilor de publicitate care creează și consolidează branduri puternice, în baza unor parteneriate pe termen lung.

 

 

Vezi toate ştirile