Printati aceasta pagina

Ştiri

apr 15, 2024

Seara Masteratelor FCRP


Facultatea de Comunicare și Relații Publice (FCRP) din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) vă invită la Seara Masteratelor, eveniment dedicat studenților și absolvenților pasionați de domeniul comunicării. Evenimentul se va desfășura în format hibrid joi, 25 aprilie, între orele 18.00 și 20.30

În cadrul evenimentului, participanții vor afla informații despre programele de masterat în limba română și limba engleză, cu frecvență (ZI) și cu frecvență redusă (IFR). La eveniment vor participa coordonatorii programelor de masterat, care vor oferi informații și sfaturi cu privire la admiterea pentru fiecare specializare, precum și detalii despre oportunitățile profesionale pe care masteratele FCRP le oferă studenților săi.

Cei interesați să participe la Seara Masteratelor în cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice se pot înscrie accesând și completând formularul de înregistrare: https://forms.gle/UKtmnS2q4dm9uK1z9. În momentul înscrierii, participanții pot opta pentru participarea la eveniment online sau fizic, la sediul SNSPA din Bulevardul Expoziției, nr. 30A (sector 1). 

Vă așteptăm cu drag la eveniment! 

 

#MasteratFCRP #SearaMasteratelorSNSPA 

 

Vezi toate ştirile