Printati aceasta pagina

Ştiri

mai 9, 2022

CEMtalks - luni 09.05, ora 15:00


În cadrul întâlnirilor săptămânale Events Management vom avea invitați din industrii creative, agenții, presă, publicitate, PR și artiști. Evenimentul este adresat studenților #FCRP.

Cu o experiență de peste 13 ani în televiziune, Andreea Vorniciuc a lucrat cu echipe de producție din Europa, Africa și America de Nord. Ușile televiziunii i s-au deschis, inițial, printr-un rol de reporter și apoi drumul a continuat în cadrul departamentului de Știri a mai multor televiziuni, unde a realizat materiale din toate domeniile. De la mini documentare realizate în Polonia, la Auschwitz și până la transmisiuni în direct de la un atentat terorist din Bulgaria, Andreea s-a format ca om de televiziune pe teren, unde a învățat cât de importantă este comunicarea și informația corectă.  

Andreea Vorniciuc lucrează de 8 ani în cadrul trustului PRO TV, unde, în prezent, este senior story producer. A creat povești încărcate de emoții pentru producții precum Sunt celebru, Scoate-mă de aici!, Vocea României, Vocea României Junior, Românii au Talent, Imperiul Leilor, SuperStar România, Survivor România. 

 
 
 

Înscrieri la adresa [email protected].

Mulțumiri c.d.a. drd. Andrei Galan!

Poster credit: Andrei Galan.

#CEMTalks #ComunitateaFCRP #SNSPA

 

 

 

 

Vezi toate ştirile