Printati aceasta pagina

Ştiri

mar 8, 2021

Femeile, lideri comunitari!


Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative vă invită ca începând de luni 8 martie 2021 până în 31 martie 2021 să nominalizați femei din România care sunt, în opinia dvs., modele de leadership: femei care au condus proiecte prin care au îmbunătățit viața celorlalți, care au avut inițiative în societate prin care au mobilizat cetățenii, femei care ocupă funcții în organizații non profit sau companii și manageriază cu succes oameni și echipe.

Obiectivul nostru este să aducem în fața comunității studentelor / studenților și masterandelor / masteranzilor SNSPA exemple și modele care să inspire viitoare generații de lideri și să popularizăm ideea că leadership-ul înseamnă să influențezi în bine viața celorlalți.

Pentru procesul e nominalizare e necesar să trimiteți o poză care să fie reprezentativă pentru activitatea femeii lider și un scurt rezumat de 40-50 de cuvinte prin care să vă motivați alegerea. Acestea pot fi încărcate pe Facebook, Instagram sau Linkedin folosind: #LeadershipFeminin, #FemeiLider, #comunitateaFCRP, #snspa.

Totodată poza, motivația aferentă și un email sau un număr de telefon de contact al persoanei nominalizate (având acordul prealabil al acesteia)[1] trebuie trimise pe adresa: camelia.crisan@comunicare.ro.

În urma evaluării nominalizărilor primite, vom invita câteva dintre participante la cursul de Leadership din data de 5 aprilie 2021, condus de dna. lector univ. dr. Camelia Crișan. Ne dorim ca într-o discuție informală online să le cunoaștem povestea, provocările cărora le-au făcut față, lecțiile învățate și sfaturile lor pentru viitorii lideri, studente și studenți, parte a comunității FCRP. [1] În conformitate cu termenii din Politica de Confidențialitate a SNSPA disponibile aici: http://snspa.ro/snspa/informatii-publice/protectia-datelor-personale/

 

 

Vezi toate ştirile