Adm2021m.png

Printati aceasta pagina

Ştiri

nov 13, 2020

CEMtalks - Florin Ristei - marți 17 noiembrie, ora 12:30, via ZOOM


 

În cadrul întâlnirilor săptămânale din seria Professional Internship vom avea invitați din industrii creative, agenții, presă, publicitate, PR și artiști. Evenimentul este adresat studenților #FCRP.

Florin Ristei a devenit cunoscut publicului larg încă de la începutul anilor 2000 din perioada trupei "Amicii" ce a avut ca piesă de debut melodia „Dana”, cu care a intrat în topurile muzicale. În 2006 a prezentat emisiunea de tinere talente „Numai cu acordul minorilor” la TVR, iar ulterior la câțiva ani distanță alături de Diana Munteanu, a prezentat emisiunea Prietenii de la 11, difuzată pe Antena 1.

În prezent este solistul trupei #FREESTAY, pe care a fondat-o în anul 2012. Florin este de asemenea câștigătorul concursului de talente X Factor România sezonul 3 (în anul 2013).

A participat la emisiunea Te Cunosc De Undeva atât în ipostaza de concurent, dar și în ipostaza de invitat special în cadrul show-ului, interpretând diverse personaje în sezoanele în care a fost participant, câștigând detașat sezonul 8 al show-ului.

În 2020 devine jurat al emisiunii X Factor România făcându-l primul câștigător al show-ului care să ajungă jurat ulterior în emisiune.

Înscrieri la adresa andrei.galan@comunicare.ro.

Mulțumiri c.d.a. drd. Andrei Galan!

Poster credit: Olga Dănilă.

#CEMTalks #ComunitateaFCRP #SNSPA

 

Vezi toate ştirile