Adm2021m.png

Printati aceasta pagina

Ştiri

nov 6, 2020

CEMtalks - SocialPedia - marți 10 noiembrie, ora 12, via ZOOM


 

În cadrul întâlnirilor săptămânale din seria Professional Internship vom avea invitați din industrii creative, agenții, presă, publicitate, PR și artiști. Evenimentul este adresat studenților #FCRP.

De aproape 13 ani Sabina Cornovac este creator de conținut și social media specialist. Sabina Cornovac Online se dedică dezvoltării de proiecte educative pentru comunitatea de social media din România și este adepta conceptului de comunicare Human2Human. Sabina scrie pe https://www.sabinacornovac.ro/ și este creatoarea comunității #SocialPedia. De asemenea, a lucrat în presă, în agenții de PR și la clienți, iar de aproximativ doi ani de zile face content management pentru piața din Statele Unite.

Iulia Stanescu este digital communications consultant. Are un puternic background în jurnalism online și PR. Cu peste 13 ani de experiență în comunicarea digitală, Iulia crede cu tărie în conținutul original și în interacțiunea dintre oameni, atât online, cât și offline. De doi ani de zile a început să lucreze pe cont propriu și are în portofoliu clienți din zona culturală, turism, educație financiară, antreprenoriat, evenimente și fotografie. S-a alăturat ca organizator al evenimentului SocialPedia în 2019.

Înscrieri la adresa andrei.galan@comunicare.ro.

Mulțumiri c.d.a. drd. Andrei Galan!

Poster credit: Olga Danila.

#CEMTalks #ComunitateaFCRP #SNSPA

 

Vezi toate ştirile