Printati aceasta pagina

Alerte

oct 9, 2020

Orare Masterat IFR


Ghidul studentului pentru studii de masterat IFR 2020-2021 semestrele I și III, conținând prezentările disciplinelor și orarul activităților, este disponibil aici.  

Activităţile didactice de la masteratele IFR se vor desfășura pe platforma Moodle online a FCRP, accesibilă la adresa https://moodle.comunicare.ro

Accesul pe această platformă le este permis doar studenţilor de la masteratele IFR, fiind realizat pe baza de username şi parole, ce vor fi primite pe adresa de e-mail instituţională a fiecărui student, în cursul weekend-ului 10-11 octombrie 2020. 

Pentru orice întrebare / sugestie / nelămurire tehnică legată de platforma Moodle, vă rugăm să ne scrieţi un email la adresa platformacursuri@comunicare.ro şi veţi fi contactaţi în scurt timp. 

Obs.! Dacă uitați username/parola pentru logarea în Moodle, folosiți opțiunea din platforma Moodle Resetare parolaunde veți introduce adresa de email instituțională; la aceasta adresă de email veți primi instructiunile de resetare a parolei contului dvs.