Printati aceasta pagina

Ştiri

ian 20, 2020

Deschidere înscrieri în programul MentorIAA


S-a deschis înscrierea în programul de mentorat organizat de International Advertising Association (IAA) Romania – MentorIAA.

Vă puteți înscrie în program accesând site-ul www.academiaa.ro, click pe "Aplica acum", apoi pe "Vreau sa creez un cont de STUDENT". Trebuie completate toate câmpurile solicitate, este necesară inclusiv atașarea CV-ului; de asemenea, există in completare 3 pași  (pasul 1, 2 și 3). La final, formularul completat trebuie trimis, apăsând butonul corespunzător trimiterii.

Programul MentorIAA presupune întâlniri (sesiuni de mentorship) de 1 la 1 între fiecare student înscris în program și mentorul său. Mentorii sunt toți seniori din domeniul publicității, inclusiv directori de agenții de publicitate, directori de departamente de marketing/comunicare din companii multinaționale cu alt obiect de activitate decât comunicarea, directori de departamente din agenții de publicitate etc.

Fiecărui student îi va fi alocat un mentor specializat în aria publicitară pe care studentul a menționat-o în formular că dorește să o aprofundeze.

Vor exista minim 6 întâlniri, a câte 1-1,5 ore fiecare, pe parcursul următoarelor 2-3 luni, începând cu prima parte a lunii martie.

Termenul pentru completarea și trimiterea formularului de înscriere este finalul lunii februarie.

Programul MentorIAA este complet gratuit pentru studenți și are ca principale avantaje: posibilități de internship plătit, posibilități de angajare ulterioară în agenția/departamentul în care studentul a  făcut mentoratul.

 

Programul de mentorat MentorIAA este la a treia ediție, unii studenți au participat și acum 2 ani și anul trecut (într-un an au solicitat să aprofundeze un anumit domeniu al comunicării, anul următor altul). Există numeroase articole în  presa de specialitate online (www.iaa.rowww.iqads.ro) despre rezultatele remarcabile ale acestui program din anii trecuți, despre opiniile pozitive ale studenților participanți și ale mentorilor care i-au învățat (https://www.iaa.ro/de-vorba-cu-participantii-primei-editii-mentoriaa-multa-energie-pozitiva/, https://www.iaa.ro/de-vorba-cu-liliana-tiu-strategic-media-coordinator-wavemaker-romania-srl/, https://www.iaa.ro/de-vorba-cu-diana-carla-benea-account-director-mercury360-communications/, https://www.iaa.ro/de-vorba-cu-elena-francu-strategy-and-media-manager-auchan-romania/, https://www.iqads.ro/articol/45402/peste-100-de-mentori-participa-deja-la-mentoriaa-inscrierile-sunt-deschide, https://www.iaa.ro/iaa-romania-lanseaza-a-doua-editie-mentoriaa/ etc.).

 

Pentru detalii suplimentare: conf. univ. dr. Cristina Leovaridis, coordonator Masterat Publicitate, cristina.leovaridis@comunicare.ro

 

Vezi toate ştirile