Printati aceasta pagina

Ştiri

mai 6, 2019

Diana Oprea va reprezenta România la Roger Hatchuel Academy


Pentru al 15-lea an consecutiv, The Alternative School for Creative Thinking a organizat selecția pentru Roger Hatchuel Academy.

Diana Oprea, studentă la FCRP-SNSPA, specializarea Publicitate anul 3 licență, a câștigat competiția pentru Roger Hatchuel Academy 2019, în urma brief-ului și a training-ului oferit de The Alternative School for Creative Thinking.

Pe lista scurtă, trimisă spre evaluare către jurații străini, s-au mai regăsit Dragoș Lup (de asemenea student la SNSPA) și Roxana Harcovei, liceană.

 

Cei trei finaliști desemnați de jurații din România au trecut printr-un proces de selecție internațional, în urma căruia a fost ales un singur participant ce va reprezenta România la Roger Hatchuel Academy – Diana Oprea.

Roger Hatchuel Academy este un prestigios accelerator de carieră pentru tinerii cu vârste între 18 și 23 de ani, pasionați de creativitate, marketing, arte vizuale, disciplinele comunicării, în general. Un număr de aproximativ 30 de studenți de naționalități diferite se reunesc la Cannes Lions, după ce înainte au câștigat competițiile din țările de origine.

Pe toată durata Cannes Lions, cel mai prestigios festival de creativitate la nivel global, ei au șansa să se întâlnească cu creativi, comunicatori și clienți care construiesc tendințele în creativitatea globală, să le puna întrebari și să rezolve brief-uri la workshop-urile adhoc, pe care aceștia le pot genera în întâlnirile cu cei admiși în academie.

Ambasadorul Cannes Lions în România este Teodora Migdalovici, cea care a fondat The Alternative School, și care anual recrutează și oferă training-uri pentru tineri români talentați, interesați să participe la competițiile pentru Roger Hatchuel Academy și Young Lions.

 

Pentru mai multe detalii, comunicatul de presă poate fi găsit la https://weinvent.ro/2019/04/25/romania-este-reprezentata-la-roger-hatchuel-academy-in-2019-de-catre-diana-oprea/

Vezi toate ştirile