Printati aceasta pagina

Ştiri

iun 18, 2024

FCRP finalistă în Competiția Internațională SURE


Echipa SURE din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice SNSPA a fost desemnată finalistă în cadrul competiției internaționale - “Students for a United and Resilient Europe (SURE)”  în urma organizării Conferinței "Unmasking Lies, Empowering Truth. No Room for Misinformation", un eveniment dedicat combaterii dezinformării și promovării informării corecte a publicului. Conferința a avut loc pe data de 30 mai 2024 la Hotel Sheraton, București. Acest eveniment a reușit să reunească experți din domeniul comunicării și jurnalismului, activiști și militanți pentru drepturile refugiațiilor și peste 100 de studenți și tineri au participat în cadrul conferinței.

Conferința a urmărit să dezbată modalitățile prin care putem combate dezinformarea și prin intermediul acesteia să se dezvolte abilitățile participanților de identificare a fake news-urilor. De asemenea, evenimentul și-a propus să creeze o comunitate coezivă și rezilientă în jurul refugiaților ucraineni. Pe lângă prezentări, participanții au avut oportunități de networking și au putut participa la un workshop interactiv, unde au aplicat cunoștințele acumulate.

“Students for a United and Resilient Europe (SURE)” este un proiect internațional lansat de American Councils for International Education și EdVenture Partners, cu sprijinul US Department of State. Proiectul vizează construirea unei comunități coezive și reziliente în jurul refugiaților ucraineni din țările est-europene și creșterea gradului de conștientizare privind situația războiului ruso-ucrainean. Echipa Facultății de Comunicare și Relații Publice este formată din șase studente în cadrul specializărilor Comunicare și Relații Publice și Communication and Media Emergente anul 1 din cadrul SNSPA, coordonată și supervizată de c.d.a drd. Galan Andrei Alexandru.”

 

 

 

 

 

Vezi toate ştirile