Printati aceasta pagina

Ştiri

mar 28, 2024

ComunicarTe 2024 - ediția XXII | 15 mai 2024


De la student la influencer. Vocea ta face valuri 

Sesiunea de comunicări științifice ComunicarTe, organizată de Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA, va marca în acest an cea de-a XXII-a ediție. Evenimentul este programat să aibă loc în data de 15 mai 2024.

Tema ediției din acest an este Inovare și digitalizare în comunicare. Într-o eră în continuă transformare digitală, dorim să explorăm împreună modul în care inovația și digitalizarea își fac simțită prezența în peisajul comunicării contemporane.

Pentru a încuraja interacțiunea și colaborarea între studenți și comunitatea academică FCRP, precum și pentru a spori schimbul de idei între studenții din diferite etape ale formării academice, am pregătit un format diversificat, structurat în două secțiuni:

1. Prezentări și dezbateri tematice
2. Portofolii creative şi video

ComunicarTe 2024 este un eveniment deschis tuturor studenților din cadrul programelor de licență și masterat din cadrul FCRP-SNSPA. Ne dorim să încurajăm implicarea studenților noştri și să valorificăm activitatea de cercetare precum şi proiectele creative realizate ca parte a evaluării de curs şi seminar. În acest sens, oferim un cadru propice pentru dezbaterea și promovarea temelor care ne pasionează.

Vă invităm să vă înscrieți până la data de 8 aprilie 2024. Pentru a participa, vă rugăm să trimiteți un email la adresa [email protected], în care să specificați:

  • numele și prenumele
  • anul de studiu
  • specializarea
  • secțiunea la care doriți să vă înscrieți
  • titlul materialului pe care doriți să-l înscrieți
  • numele profesorului care v-a îndrumat în realizarea materialului decomunicare înscris


Persoane de contact: Cătălina Niculescu ([email protected]),
Florența Toader ([email protected]).


Condiții de participare

  1. Prezentări și dezbateri tematice – dimensiunea academică/de cercetare

Această secțiune oferă studenților o platformă pentru a prezenta și a dezbate subiecte relevante și provocatoare din domeniul comunicării și relațiilor publice. Materialele ce urmează a fi înscrise în concurs pot fi de tip PowerPoint sau Canva, realizate pe baza unor proiecte de seminar/curs - lucrări teoretice sau de cercetare, inclusiv lucrări de absolvire.

  1. Portofolii creative și video – dimensiunea creativă

Această secțiune oferă studenților oportunitatea de a se înscrie cu prezentări vizuale ale unor proiecte de seminar/curs (de tip produs de comunicare) sau cu materiale video.

Termenul de trimitere a materialelor finale pentru ambele secțiuni este 22 aprilie 2024, la adresa [email protected].

Pentru mai multe detalii, vă invităm să consultați pagina de Facebook a evenimentului.

Așteptăm cu entuziasm să descoperim idei și proiecte inovatoare la #ComunicarTe2024.

 

 

 

 

Vezi toate ştirile