Printati aceasta pagina

Ştiri

feb 22, 2024

Bursele Future Proof Creativity 2024 | The Alternative School


În urma parteneriatului dintre Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA și The Alternative School for Creative Thinking, studenții au ocazia de a aplica pentru bursele Future Proof Creativity 2024.

Pentru a participa la competiție, studenții vor rezolva un brief real, la alegere, cu accent pe creativitate și inovație.

Premiul pentru cea mai buna echipă constă în participarea gratuită la un Mini MBA dedicat creativilor, cu speakeri internaționali din New York, Londra, Tel Aviv, Paris, Milano, Cairo, Copenhaga, Dubai și București, ce vor discuta despre teme de actualitate, precum gamevertising, experiențe imersive, social media, utilizarea inteligenței artificiale (AI) în publicitate, design thinking, storytelling, branding contemporan.

Odată înrolați în program, tineri cu vârste între 18 si 30 de ani vor lucra în echipe de doi, rezolvând trei briefuri date de clienți reali, pornind de la provocări de business reale.

Câștigătorii vor participa intre 17 si 23 iunie la concursul Young Lions si la toate experientele Festivalului Internațional de Creativitate Cannes Lions, ce se desfășoară pe Riviera Franceză în fiecare an, de 72 de ani incoace.

 

 

 

Calendarul competiției:

  • 14 martie 2024: deadline pentru rezolvarea brief-urilor
  • 17 martie 2024: anunțarea câștigătorilor FCRP
  • 18 martie – 18 aprilie 2024: desfășurarea cursurilor The Future of Creativity How to brand 24+ pe Zoom, de la 7 la 9 PM, lunea si joia
  • 1 aprilie 2024: Creativity Day
  • 28 aprilie, anunțarea echipei câștigătoare ce va pleca la Cannes Lions

Parteneriatul este util atât pentru studenți, cât și pentru profesori, întrucât abordează teme de actualitate, precum design, social media si relevanța lor în strategie și creație.

Competiția ce are loc in perioada 20 februarie-14 martie va avea în vedere selecția celor mai bune echipe pentru a beneficia de burse, iar proiectul va fi prezentat în cadrul unor cursuri complementare.

Mai multe detalii despre Modulul Future Proof Creativity: How to brand 24+ aici: https://thealternativeschool.com/blog/thealternativeschool-2024-future-proof-creativity

Despre cum au aratat solutiile rezolvarilor de brief in 2023: https://thealternativeschool.com/the-school/previous-work

Despre Young Lions: https://thealternativeschool.com/for-talents/young-lions

Despre beneficiile parteneriatului FCRP X The AlternativeSchool pentru studenți si masteranzi: https://thealternativeschool.com/lucky-you

Pentru noutăți urmăriți și https://www.instagram.com/fcrp.snspa/ și https://www.instagram.com/theschoolforcreativethinking/.

 

Contact: Andra Serea: [email protected]

 

 

 

 

 

 

Vezi toate ştirile