Printati aceasta pagina

Alerte

oct 3, 2023

ALEGEREA CURSURILOR OPȚIONALE: anii II și III CRP, anii II și III PUB, anul II CEM - miercuri, 4 octombrie a.c.


Alegerea cursurilor opționale se face online, pe site-ul facultății, în Campusul virtual din zona STUDENTI miercuri, 4 octombrie a.c. (ora 08:0 - ora 22:00).

Stabilirea listelor de studenți pentru cursurile opționale se va face în funcție de preferințe și de media notelor obținute în anul academic anterior. Pentru studenții din anul întâi contează  media de admitere.

Disciplinelor din pachetul opțional le este repartizat un număr egal de locuri.

Studentul își stabilește pentru fiecare disciplină, din cadrul fiecărui pachet opțional, gradul de preferință, începând cu ”1” pentru preferința cea mai ridicată, urmată de ”2” și, eventual, ”3”  pentru preferințele mai scăzute.

La cursul unde au optat mai mulți studenți decât numărul de locuri alocate, repartizarea se face în funcție de media anului anterior. De exemplu, dacă un student are media generală 7.50 și sunt colegi cu media mai mare de 7.50, care au ales aceeași disciplina X cu preferința 1 și au ocupat toate locurile alocate disciplinei X, atunci studentului i se va repartiza automat disciplina Y cu preferința aleasă 2.

Cursurile repartizate studenților în funcție de preferințele și de media anului anterior devin obligatorii.

 

ATENȚIE! Nu contează rapiditatea înscrierii, ci media dumneavoastră! Prelucrarea preferințelor și repartizarea disciplinelor opționale se vor realiza după terminarea perioadei de înscriere.