iul 15, 2019

Școala de jurnalism medical | 25-26 iulie 2019, SNSPA, București, Bdul. Expoziției nr. 30A


Asociația Română pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF), în colaborare cu Facultatea de Comunicare și Relații Publice (SNSPA), prin programul postuniversitar Comunicare în domeniul sănătății, organizează la București  (SNSPA, Bdul. Expoziției nr. 30A) în perioada 25-26 iulie a.c.Școala de Jurnalism Medical.

Evenimentul se adresează tuturor actorilor interesați de situația sectorului de sănătate din România: jurnaliștilor, medicilor, farmaciștilor, experților clinici, manageriali și din health advertising, membrilor ONG-urilor și asociaților de educație medicală, cercetătorilor, funcționarilor publici, profesorilor și decidenților din universități, din asociațile de pacienți și din administrația publică.

Prima zi a evenimentului va fi dedicată dezbaterilor despre profesionalizarea comunicării în sectorul de sănătate, despre etica în comunicarea medicală și modalitățile de construcție a știrilor medicale pentru o informare corectă.

Cea de-a doua zi va avea ca tematică gestionarea crizelor de comunicare din sectorul de sănătate. În cadrul evenimentului, participanții vor simula situații de criză de comunicare interpersonală (cu pacienții) și publică (despre vaccinare, nutriție, uzul unor medicamente, starea și situația unor pacienți etc.) și vor beneficia de un media training.

Programul se va desfășura într-un format care reflectă stadiul actual al cunoașterii în domeniul comunicării medicale, interdisciplinaritatea și colaborarea dintre experții proveniți din domenii diferite fiind o componentă esențială în sistemele de sănătate performante din Europa și din întreaga lume.

 
Persoană de contact:

lect. univ. dr. Alina Duduciuc, alina.duduciuc@comunicare.ro.

 

 

Vezi toate ştirile