Printati aceasta pagina

Ştiri

ian 17, 2022

CEMtalks - marți 18.01, ora 12:15


În cadrul întâlnirilor săptămânale Events Management vom avea invitați din industrii creative, agenții, presă, publicitate, PR și artiști. Evenimentul este adresat studenților #FCRP.

Flavius Predoi este absolvent al Universității Transilvania din Brașov și absolvent al SNSPA. Acesta a luat contact cu lumea sportului de la vârsta de 6 ani, devenind sportiv de performanță încă din școala generală. Pe rând, de-a lungul anilor, s-a aflat întotdeauna pe podium, astfel a obținut locul 2 la Campionatul European în anul 2008 (Berlin), locul 3 la Campionatul Mondial în 2009 (Viborg), locul 2 în cadrul aceluiași campionat în anul 2010 în Danemarca și locul 2 la Campionatul Mondial din 2011 (București). În anul 2012 primește titlul de Campion Mondial în cadrul competiției ce a avut loc la Belgrad. Acest titlu aducându-l mult mai aproape de federații, de stakeholderi și brand-uri de top realizând în prezent campanii de marketing și de comunicare alături de aceștia.

În ultimii ani, Flavius Predoi, dezvoltă și strategii de comunicare online la nivel global, fiind pasionat de specificul piețelor internaționale și de personalizarea strategiilor de comunicare în funcție de contextul comunicării, cu accent pe importanța localizării campaniilor de comunicare.

 
 
 

Înscrieri la adresa andrei.galan@comunicare.ro.

Mulțumiri c.d.a. drd. Andrei Galan!

Poster credit: Andrei Galan.

#CEMTalks #ComunitateaFCRP #SNSPA

 

 

 

 

Vezi toate ştirile