Printati aceasta pagina

Ştiri

aug 14, 2020

O nouă ediție a cursului „Comunicarea strategică în contextul securității și apărării”, 14-18 septembrie 2020


În perioada 14-18 septembrie 2020, Colegiul Naţional de Afaceri Interne din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” / Ministerul Afacerilor Interne, Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), Center for EU Communication Studies și Institutul de Intervenție în Conflict Edward M. Kennedy (Maynooth, Universitatea Națională din Irlanda), sub auspiciile Colegiului European de Securitate și Apărare (European Defence and Security College), organizează cursul „Comunicarea strategică în contextul securității și apărării” (Strategic communication in the context of Security and Defence). Cursul este la a doua ediție, fiind coordonat de prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, decanul Facultății de Comunicare și Relații Publice.

Timp de 5 zile, experți în comunicare, securitate, apărare și dezinformare vor discuta la București despre principalele puncte ale strategiei globale de politică externă şi de securitate a Uniunii Europene. Cursul, organizat într-un modul online și unul față în față, va evidenția rolul jucat de comunicarea strategică în noul ecosistem dominat de tehnologie și influențat de competiția între marii actori globali, de digitalizarea intensivă, de proliferarea dezinformării online, precum și de diminuarea încrederii în instituțiile publice..

Data limită de înscriere este 21 august 2020. Membrii comunității SNSPA care doresc să participe la acest curs sunt rugați să transmită un mesaj pe adresa de email marina.enache@comunicare.ro.

Mai multe informații sunt disponibile aici.

Vezi toate ştirile