Printati aceasta pagina

Ştiri

sep 18, 2018

Burse Fulbright Senior și RAF 2019-2020


Comisia Fulbright Româno-Americană anunță competiția pentru burse în anul academic 2019-2020, adresate cadrelor didactice și cercetătorilor români.

Bursele postdoctorale Fulbright Senior (Visiting Scholar) se adresează profesorilor, cercetătorilor și profesioniștilor din mediul public sau privat din România, cu diplomă de doctorat sau echivalent al acesteia, ce intenționează să predea sau să realizeze studii și cercetări în mediul academic american. Candidații vor candida pentru burse de cercetare, de predare sau cu proiecte combinate (cercetare și predare), în orice domeniu, cu excepția disciplinelor clinice (i.e. medicina clinică).

Competiția curentă s-a deschis în luna mai 2018, iar data limită de depunere a aplicațiilor este 15 octombrie 2018. Bursele Fulbright Senior pentru candidații români pot fi de minimum 3 luni și maximum 6 luni. Mai multe detalii despre etapele de selecție aici.

Bursele RAF (Fundația Româno-Americană) se adresează profesorilor și cercetătorilor de la universitățile tehnice care vor să efectueze un stagiu în domeniul antreprenoriatului la Universitatea din Rochester, în primul semestru al anului academic 2019-2020.

Termenul limită de depunere a aplicațiilor este 24 octombrie 2018. Detalii aici.

Vezi toate ştirile