Printati aceasta pagina

Ştiri

iul 2, 2018

Ceremoniile de absolvire ale masteratelor FCRP, promoṭiile 2016-2018


Facultatea de Comunicare și Relaṭii Publice a organizat în această săptămână festivităṭile de absolvire ale programelor de masterat. Cu mari emoṭii, absolvenṭii masteratelor noastre s-au reunit atât miercuri, 27 iunie, cât și joi, 28 iunie, în cadrul evenimentelor de finalizare a studiilor, unde și-au luat rămas bun de la profesorii care le-au fost alături pe parcursul celor 2 ani.

Doamna decan a Facultăṭii de Comunicare și Relaṭii Publice, prof.univ.dr. Alina Bargăoanu și coordonatorii masteratelor noastre, prof.univ.dr. Diana Maria Cismaru, conf.univ.dr. Mălina Ciocea, conf.univ.dr. Loredana Radu, conf.univ.dr. Cristina Leovaridis, conf.univ.dr. Ion Stavre, conf. univ.dr.  Florina Pînzaru, lect.univ.dr. Carmen Novac, lect.univ.dr. Denisa Oprea le-au urat gânduri încurajatoare absolvenṭilor care pășesc, acum, spre o altă etapă a vieṭii lor.

Atmosfera emoṭionantă a fost întreṭinută și de către cei care au venit să sărbătorească acest moment important împreună cu absolvenṭii noștri, cărora le mulṭumim pentru participare și implicare.

 

   

   

   

   

 

 

 

Vezi toate ştirile