Printati aceasta pagina

Ştiri

nov 1, 2017

Premiu pentru masteranzii FCRP admişi cu prima medie


Conducerea Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice a hotărât ca, în anul universitar 2017-2018, să ofere un premiu masteranzilor care au fost admişi cu prima medie. Știm că astfel de performanțe nu se ating fără efort și fără multă determinare. Credem că aceste reuşite merită răsplătite.

Prin urmare, masteranzii care au intrat cu prima medie au primit în dar accesul gratuit la programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Discurs și adresare publică (public speaking)Doisprezece masteranzi FCRP au acceptat provocarea şi urmează deja cursul.

A performa competitiv în industria comunicării presupune a fi un bun vorbitor, fie că este vorba despre prezentări de produse şi servicii, coordonarea echipelor, motivarea angajaţilor, sau reprezentarea unei organizaţii în diverse ocazii publice. Programul Discurs și adresare publică (public speaking) este aplicativ, interactiv și pune accent pe formarea de competențe. 

Aici se găsesc mai multe detalii despre program, disciplinele de studiu şi profesori: http://comunicare.ro/index.php?page=discurs-si-adresare-publica 

 

Vezi toate ştirile