Printati aceasta pagina

Ştiri

mai 9, 2017

Debutul programelor postuniversitare


Pentru a veni în întâmpinarea nevoii de formare și dezvoltare profesională continuă a specialiștilor din domeniul comunicării, Facultatea de Comunicare și Relații Publice a inaugurat, în luna mai 2017, două noi programe postuniversitare: “Comunicare în sectorul medical” și “Discurs și adresare publică (Public Speaking)”. Cursanții, profesorii și conducerea facultății s-au întâlnit sâmbătă, 6 mai, pentru a da oficial startul celor două programe.

Programul “Comunicare în sectorul medical” este proiectat pentru a veni în întâmpinarea profesioniștilor și managerilor din domeniul sănătății. a căror meserie presupune un nivel ridicat de interacțiune cu mass-media, pacienții, colegii și subalternii, instituțiile publice relevante, furnizorii de echipamente și materiale medicale etc. Dezvoltarea competențelor de comunicare pentru specialiștii din acest sector poate contribui în mod decisiv la o mai bună gestionare a situațiilor de risc și criză, precum și la o comunicare cu mass-media eficientă, bazată pe principii etice și strategice. 

 

Programul “Discurs şi adresare publică (Public Speaking)” se adresează celor care profesează sau au ca obiectiv o carieră în domeniul comunicării, al consultanței (în diverse arii, de la IT la politică) sau al vânzărilor. În plus, programul este adaptat celor care ocupă sau vor să acceadă la poziţii de management (în mediul privat sau public), și pentru care discursul public este un element esențial în carieră. Programul propune cursuri accesibile și aplicate (care pun accentul pe elemente precum tehnici de persuasiune, argumentare şi dezbatere, storytelling, controlul vocii și al respirației, comunicare nonverbală) ce permit formarea abilităților relevante pentru adresarea publică.

 

Cursurile se desfășoară în week-end, peparcursul a șase săptămâni. Competențele obținute în urma acestor cursuri se regăsesc în Codul Ocupațiilor din România, în cadrul domeniului profesional "Comunicare și relații publice".

Detalii despre programe se pot obține la adresa postuniversitar@comunicare.ro, sau la numărul de telefon 0730861815.

 

 

 

 

Vezi toate ştirile