Printati aceasta pagina

Ştiri

nov 17, 2016

Joi, 24 noiembrie 2016 -Training "Responding to a CBRNE incident"


 

Facultatea de Comunicare și Relații Publice organizează joi, 24 noiembrie 2016, în parteneriat cu proiectul european EDEN (End-user driven DEmo for cbrNe), trainingul Responding to a CBRNE incident.

Proiectul EDEN este finanțat de către Comisia Europeană în cadrul programului de cercetare FP7, iar unul din obiectivele principale ale proiectului este să crească reziliența populației ca răspuns la incidente CBRNE (accidente tehnologice și incidente teroriste cauzate de agenți Chimici, Biologici, Radiologici, Nucleari și Explozibili). 

Trainingul este susținut de către două firme din Marea Britanie, CBRNE Ltd and Watership Associates, specializate în probleme de securitate și răspuns la dezastre.

Prin acest program, Facultatea de Comunicare și Relații Publice oferă studenților interesați oportunitatea să învețe despre reziliența în cadrul dezastrelor, cum să se pregătească pentru dezastre și cum să reacționeze la un incident CBRNE, astfel încât să se protejezepe sine și pe cei apropiați.

Trainingul va avea loc în sala 311 între orele 10.00 si 15.00 și va fi susținut în limba engleză.

Pentru înscrieri trimiteti un email la adresa istanciugelu@comunicare.ro, în care menționați numele, forma de învățământ și anul de studiu. Termenul limită pentru înscrieri este marți, 22 noiembrie 2016.

Detalii despre proiectul EDEN și firmele partenere găsiți la:

https://www.eden-security-fp7.eu/

http://www.cbrneltd.com/

http://www.watership-associates.com/

 

 

Vezi toate ştirile