nov 19, 2021

BURSE 2021-2022 - semestrul I - listele cu studentii bursieri


Luni, 22 noiembrie 2021, au fost afișate listele cu studenţii bursieri în semestrul I, anul universitar 2021-2022.

Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice

Depunerea eventualelor contestații: 23 noiembrie 2021
Afișarea rezultatelor contestațiilor: 25 noiembrie 2021 

Studenţii bursieri în semestrul I, anul universitar 2021-2022, trebuie să completeze corect în acest formular online datele necesare pentru virarea burselor.
Termen limită pentru completare: 29 noiembrie 2021

Completează formularul online, aici.

Studenţii bursieri în semestrul I, anul universitar 2021-2022, trebuie să completeze corect datele necesare pentru virarea burselor în acest formular online. (Datele completate anul anterior nu vor fi luate în considerare). Virarea burselor este condiţionată de transmiterea în timp util a datelor solicitate şi asumarea acestor date ca fiind personale. Bursele nu pot fi virate în contul altei persoane.
Bursele vor fi virate doar studenţilor care au completat corect formularul online cu datele necesare virării banilor, conform termenelor anunţate. 

Informații pentru studenții străini și etnici români (Republica Moldova, Albania, Macedonia etc.)

 

Studenţii străini și etnici români bursieri în anul universitar 2021-2022 trebuie să completeze corect datele necesare pentru virarea burselor, în acest formular online. Virarea burselor este condiţionată de transmiterea în timp util a datelor solicitate şi asumarea acestor date ca fiind personale. Bursele nu pot fi virate în contul altei persoane.
Termen limită pentru completare: 29 noiembrie 2021
Completează formularul online, aici.

Studenții străini și studenții care au fost admiși pe locurile de români de pretutindeni vor beneficia de bursă doar dacă au fost admiși pe un loc de buget cu bursă, conform scrisorii sau ordinului de acceptare la studii, emise de ME.
Pentru virarea burselor, studenții străini și românii de pretutindeni (Republica Moldova, Albania, Macedonia etc.), admiși pe locuri de buget cu bursă, studii de licență, masterat sau doctorat, trebuie să deschidă un cont bancar la o bancă din România. Studenții bursieri care nu transmit datele necesare pentru virarea bursei vor primi suma alocată doar după ce vor furniza datele unui cont bancar la o banca din România, unde sunt titulari.

 

 

  

 

Vezi toate alertele