ian 10, 2022

CEMtalks - marți 11.01, ora 12:15


În cadrul întâlnirilor săptămânale Events Management vom avea invitați din industrii creative, agenții, presă, publicitate, PR și artiști. Evenimentul este adresat studenților #FCRP.

Ghiță Balmuș este absolvent al Facultății de Sport, sportiv de performanță încă din școala generală, de la vârsta de 10 ani. Baschetbalistul și-a început parcursul în lumea sportului în cadrul cluburilor de renume precum Steaua, Dinamo și nu numai.

În anul 2019 a devenit antrenor pentru proba olimpică, la echipa de baschet feminin 3X3, Agronomia București, alături de care a ieșit câștigător la Cupa României 3X3.

În 2020 acesta participă în calitate de concurent în primul sezon al show-ului Survivor, conferindu-i awareness-ul necesar în mediul digital pentru a realiza activări și campanii cu brand-uri și business-uri de renume cu care acesta colaborează.

Pasionat de sport, artă, călătorii și social media, Ghiță Balmuș interacționează, descoperă, testează și transpune idei creative în conținut în mediile relevante pentru agențiile și brand-urile cu care acesta are parteneriate încheiate.

 
 
 
 

Înscrieri la adresa andrei.galan@comunicare.ro.

Mulțumiri c.d.a. drd. Andrei Galan!

Poster credit: Andrei Galan.

#CEMTalks #ComunitateaFCRP #SNSPA

 

 

 

 

Vezi toate ştirile