apr 1, 2021

ComunicarTe 2021 - ediția XIX | 25 mai 2021


 

Sesiunea de comunicări științifice – ComunicarTe, organizată de Facultatea de Comunicare și Relații Publice – SNSPA - se află în acest an la cea de-a XIX-a ediție. În acest an, evenimentul se va desfășura online, pe data de 25 mai 2021, de la 14:00 la 18:00.

Pentru a fi în pas cu dinamica domeniului comunicării și cu studenții noștri digital savvy, tema ediției este Nici aproape, nici departe. Distanța simbolică în comunicare

Pentru a cultiva o legătură mai strânsă între studenți și comunitatea academică, precum și între studenții din diverși ani, propunem un format cu două secțiuni:

  1. Comunicări ştiinţifice, axate pe dimensiunea academică/de cercetare
  2. Video de prezentare a lucrării de absolvire (max. 2 minute), care vizează componenta de shareable content

 
Deadline-ul pentru trimiterea propunerilor este 19 aprilie 2021. Propunerile se trimit pe adresele de e-mail alex.carlan@comunicare.ro, andreea.raceanu@comunicare.ro, bianca.cheregi@comunicare.ro

ComunicarTe 2021 se adresează studenților din cadrul programelor de studii universitare și masterale din sfera științelor sociale și umaniste, urmărind să încurajeze implicarea și valorificarea activității de cercetare a studenților și oferind un cadru de dezbatere pentru temele abordate de aceștia.

Persoane de contact: Alexandru Cârlan (alex.carlan@comunicare.ro), Andreea Răceanu (andreea.raceanu@comunicare.ro), Bianca Cheregi (bianca.cheregi@comunicare.ro).

Condiții de participare

  1. Comunicări științifice – dimensiunea academică/de cercetare 

Autori individuali sau echipe de studenți vor trimite un material științific original care să abordeze un subiect la alegere din sfera științelor comunicării (comunicare organizațională, comunicare interpersonală, relaţii publice, marketing și branding, comunicare publicitară, comunicare politică, comunicare digitală etc.)

Studenţii sunt încurajaţi să valorifice proiectele realizate în cursul anilor de studiu sau capitole/sinteze ale lucrărilor de absolvire. Sunt acceptate atât lucrări teoretice, cât și lucrări focalizate pe o cercetare empirică.

Termenul final de trimitere a lucărilor: 19 Mai 2021

  1. Video de prezentare a lucrării de absolvire – componenta de shareable content 

Autori individuali vor trimite o propunere (script), până la deadline-ul anunțat, pentru un video  de minim 1.30 min, max. 2 min, care să prezinte lucrarea de absolvire. Pornind de  la propuneri, studenții vor beneficia de asistență în realizarea materialului.

Termenul final de trimitere a materialului video: 10 Mai 2021.

Video-ul se trimite pe toate cele trei adrese de e-mail (alex.carlan@comunicare.ro, andreea.raceanu@comunicare.ro, bianca.cheregi@comunicare.ro), precizând în corpul mail-ului titlul secțiunii ComunicarTe, prenumele și numele studenților, numele profesorului sub îndrumarea căruia au realizat lucrarea, anul și grupa din care fac parte studenții.

Mai multe detalii pe pagina de FB event, aici.

#ComunicarTe2021

 

Vezi toate ştirile