ian 13, 2020

Conferința Semiosis in Communication: Culture, Communication and Social Change 2020 | Call for Papers


În perioada 4-6 iunie 2020, Facultatea de Comunicare și Relații Publice (FCRP) din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), prin intermediul Laboratorului de Semiotică Aplicată și Comunicare (ASCL) - afiliat Centrului de Cercetare în Comunicare (CCC) FCRP, SNSPA – în parteneriat cu:

sub auspiciile Asociației Internaționale de Studii Semiotice (IASS-AIS), organizează cea de-a 3-a ediție a conferinței internaționale Semiosis in Communication: Culture, Communication and Social Change. Evenimentul va avea loc la București (RO), în perioada 4-6 iunie 2020.

Printre keynote speaker-ii confirmați se numără:

Conferința va avea patru paneluri: Semiotic of Culture/Cultural Semiotics: New Perspectives, Reflecting Social Change in European Media, Semiotics and Communication și Fake News and Digital Disinformation.

Obiectivul principal al conferinței este acela de a sublinia importanța interogărilor de tip semiotic în științele comunicării și de a oferi un cadru interdisciplinar pentru colaborări și viitoare proiecte de cercetare în aceste domenii de cercetare. Tema propusă pentru această a treia ediție a conferinței internaționale Semiosis in Communication este Culture, Communication and Social Change și se concentrează pe rolul culturii în schimbările sociale, pe dinamica culturală contemporană, precum și pe necesitatea studierii și înțelegerii mediului cultural în raport cu evoluția tehnologică (digitalizarea culturii, media și alfabetizarea digitală și apariția spațiilor de comunicare transmediale etc.).

Termenul limită de trimitere a abstractelor este 15 februarie 2020. Pentru trimiterea abstractelor și informații suplimentare vă rugăm folosiți adresa sorin.dragan@comunicare.ro și/sau dragan.nicolaesorin@gmail.com.

Call for papers, aici.

Mai multe detalii despre conferinţă sunt disponibile pe site-ul conferinţei.

Vezi toate ştirile