sep 26, 2019

Concurs foto/video - Prima zi la FCRP


Eşti în anul I şi te întrebi cum e prima zi de facultate? Eşti curios cum sunt noii colegi şi profesorii? Doreşti să-ţi faci repede prieteni şi să transformi noile experienţe într-unele memorabile? Atunci te aşteptăm la deschiderea oficială din 30 septembrie, începând cu 12h00, amfiteatrul A1, ocazie cu care te invităm la un concurs! Fă o poză ori un filmuleţ în care să-ţi surprinzi emoţiile şi trăirile din această zi unică, apoi trimite-o la adresa concurs@comunicare.ro, respectiv postează-l pe canalul tău de youtube! Fotografiile câştigătoare vor fi postate pe paginile de Facebook şi de Instagram ale FCRP, iar cele mai bune filmuleţe vor fi publicate pe canalul de youtube al facultăţii.

Regulamentul concursului:

Regulament Concurs fotografie:

Cine poate participa?

Concursul este deschis tuturor studenţilor din anul I licenţă, de la toate cele trei specializări (Comunicare şi Relaţii Publice, Publicitate, Comunicare şi Media Emergente).

Cum particip?

Participanții sunt invitaţi să trimită pe 30 septembrie, până la 24h00, o fotografie realizată în prima zi de facultate, cu ocazia deschiderii oficiale ori în alte momente care evocă începutul vieţii de student, la adresa concurs@comunicare.ro. Fotografia trebuie să fie însoțită de un titlu, o scurtă descriere, de maxim 140 de caractere, și de precizarea locului unde a fost realizată. Se vor indica de asemenea numele şi prenumele autorului/autoarei, ca şi specializarea la care este înscris/ă acesta/aceasta.

Informații despre fotografii

Participanții trebuie să se asigure că în momentul postării fotografiilor sunt îndeplinite următoarele condiții:

•Format JPEG

•Dimensiune între 1MG și 5MG

•Prin înscrierea la concurs, fiecare participant acceptă ca fotografia să poată fi distribuită și exploatată în mod liber pe suporturile digitale ale FCRP

Premii și selecția câștigătorilor

Un juriu compus din profesori ai FCRP va selecta cele mai bune 10 fotografii. Acestea vor fi postate pe paginile de Facebook şi de Instagram ale facultăţii.

Regulament Concurs filmuleţ

Cine poate participa?

Concursul este deschis tuturor studenţilor din anul I licenţă, de la toate cele trei specializări (Comunicare şi Relaţii Publice, Publicitate, Comunicare şi Media Emergente).

Cum particip?

Participanții sunt invitaţi să publice pe canalul personal de youtube, pe 30 septembrie, până la 24h00, un scurt film realizat în prima zi de facultate (cu ocazia deschiderii oficiale ori în alte momente care evocă începutul vieţii de student). Filmuleţul trebuie însoțit de un titlu şi de o scurtă descriere, ca și de precizarea locului unde a fost realizat. De asemenea, participanţii vor trimite la adresa concurs@comunicare.ro un mail în care vor indica link-ul către filmuleţul postat pe pagina personală de youtube, împreună cu numele şi prenumele autorului/autoarei, ca şi specializarea la care este înscris/ă acesta/aceasta.

Informații despre filmuleţ

Participanții trebuie să se asigure că în momentul postării filmuleţelor sunt îndeplinite următoarele condiții:

•Durată maximă: 1min30 sec

•Format landscape

•Prin înscrierea la concurs, fiecare participant acceptă ca filmuleţul să poată fi distribuit și exploatat în mod liber pe suporturile digitale ale FCRP

Premii și selecția câștigătorilor

Un juriu compus din profesori ai FCRP va selecta cele mai bune 5 filme. Acestea vor fi publicate pe canalul de youtube al facultăţii.

Vezi toate ştirile