oct 8, 2018

20 de ani de la înființarea studiilor universitare de licență ale FCRP din SNSPA


 

Facultatea de Comunicare și Relații Publice (FCRP) din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice (SNSPA) organizează, în data de 15 octombrie 2018, ora 17.00, masa rotundă 20 de ani de inovație în comunicare, la sediul SNSPA din Bd. Expoziției nr. 30A, sector 1, sala multifuncțională, parter.

În cadrul acestui eveniment prilejuit de sărbătorirea a 20 de ani de existență a facultății noastre, vom discuta despre modul în care s-a schimbat comunicarea în ultimele două decenii și vom dezbate principalele provocări ce îi așteaptă pe comunicatori în viitor, alături de întreaga noastră echipă, de studenți, de absolvenți și în prezența următorilor invitați confirmați:

 

Ne vom aminti împreună de evoluția instituției noastre și de principalele proiecte inovative pe care le-am lansat în beneficiul comunității de comunicatori din România.

Angajații, absolvenții, studenții și prietenii FCRP ce ni se vor alătura în cadrul evenimentului mai sus menționat sunt rugați să se înregistreze pe : https://tinyurl.com/y75uxw4d până în data de 12 octombrie 2018 inclusiv.

___________________________________________________________________________

Momente-cheie din istoria Facultății de Comunicare și Relații Publice (FCRP) din SNSPA

Facultatea de Comunicare și Relații Publice (FCRP) este una dintre instituțiile reprezentative de învățământ din România. Încă de la înfiintarea sa, FCRP și-a propus să formeze generații de experți în disciplinele comunicării, să ofere o punte de legatura către zona practicii și să ofere expertiză și soluții pentru diverse probleme sociale, prin intermediul proiectelor de cercetare. Câteva dintre momentele-cheie din istoria facultății sunt urmatoarele:

 

 

 

 

 

Vezi toate ştirile