nov 7, 2017

Lansare AcademIAA și studiul "Motivația Millennials" - joi, 9 noiembrie


Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA și IAA România (International Advertising Association) vă invită joi, pe 9 noiembrie, de la ora 9:00, la evenimentul de lansare a Programului AcademIAA, o noua iniţiativă ce are la baza formarea unui parteneriat strâns între mediul de business (reprezentat de companiile membre IAA) şi mediul academic.

Evenimentul ce are ca misiune creşterea angajabilităţii absolvenţilor de studii superioare din domeniile marketing şi comunicareva avea loc la ASE București, Aula Magna, Piața Romană, nr. 6.

Cu această ocazie, vor fi prezentate concluziile studiului „Motivația Millenials”, realizat de D&D Research, cu contribuția IAA Romania si a universităților partenere în programul AcademIAA, printre care se numără și Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA.

Rezultatele studiului sunt relevante atât pentru mediul de afaceri, cât și pentru mediul universitar – aducând o perspectivă nouăasupra modului în care tânara generație se raportează la educație și carieră. 

Lansarea AcademIAA și prezentarea principalelor concluzii ale studiului “Motivația Millenials” va avea loc în cadrul unui eveniment la care sunt invitați reprezentanți ai IAA Romania, ai mediului universitar și ai mediului de afaceri din domeniul marketing, comunicare și resurse umane.

Participarea este gratuită, detalii despre înscriere aici: http://bit.ly/2yaSWGJ.

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe pagina de FB, aici.

 

Vezi toate ştirile