mai 3, 2017

Cursul "Implementation of European Neighbourhood Policies. Financial Instruments" - înscrieri până la 12 mai


În perioada septembrie 2015 – septembrie 2018, Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative implementează Centrul de Excelență Jean Monnet “Structures of Interconnectivity in the EU’s Neighbourhood”, proiect co-finanţat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus+, Axa Jean Monnet.

În cadrul proiectului va fi organizat cursul “Implementation of European Neighbourhood Policies. Financial Instruments”, ce este adresat studenților care urmează un program de master într-un domeniu complementar relațiilor internaționale și studiilor europene (administrație publică, limbi străine, științe economice, comunicare și relații publice și altele). Cursul va fi predat de către dl. Lect. Univ. Dr. Răzvan Cotovelea și dna. Asist. Univ. Dr. Monica Chiffa.

Acesta va fi organizat în format modular, în perioada mai – iunie 2017, la sediul SNSPA din Bulevardul Expoziției, 30A și va cuprinde 14 ore de curs și 28 de ore de seminar. Echipa de proiect va organiza o întâlnire inițială cu participanții pentru a stabili de comun acord zilele în care vor avea loc sesiunile de predare.

Cei interesați să se înscrie pot trimite aplicațiile până pe data de 12 mai, pe adresa mihaela.aioanei@dri.snspa.ro.

Vezi toate alertele